https://reporter.zp.ua

Чернікова Лариса Володимирівна

Редактор: Михайло Мельник

Ви можете поставити запитання спеціалісту!

Біографія

Лариса Чернікова (у дівоцтві — Шепелєва) народилася 17 серпня 1974 року в місті Курськ, Російська Федерація.

З дитинства вона виявляла любов до музики та співу. У шкільні роки брала участь у вокальних конкурсах та виступала на місцевих концертах.

Творчий шлях

У 1996 році Чернікова закінчила Курський державний університет за спеціальністю "Хорове диригування". Після закінчення навчання вона переїхала до Москви, де почала кар'єру співачки.

У 1997 році Чернікова випустила свій дебютний альбом під назвою "Я вновь повстречаю тебя". Альбом отримав позитивні відгуки від критиків і слухачів.

У наступні роки співачка випустила кілька успішних альбомів, серед яких "Теплые слова" (1999), "Теряю и обретаю" (2002) та "100 миль" (2007). Її пісні стали популярними в росії та за її межами.

Особисте життя

Лариса Чернікова була двічі заміжня. Першим її чоловіком був продюсер Андрій Черніков, з яким вона прожила у шлюбі 15 років. У цьому шлюбі народилася донька Софія.

У 2013 році Чернікова вийшла заміж за бізнесмена Юрія Шишкунова. У цьому шлюбі вона народила двох дітей: сина Ярослава та доньку Євгенію.

Відзнаки та нагороди

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

За свою творчу діяльність Лариса Чернікова була удостоєна численних нагород та відзнак, серед яких:

  • Лауреат премії "Золотий грамофон" (2001)
  • Переможець конкурсу "Пісня року" (2003)
  • Заслужена артистка росії (2007)

Дискографія

  • Я вновь повстречаю тебя (1997)
  • Теплые слова (1999)
  • Теряю и обретаю (2002)
  • 100 миль (2007)
  • Могу всё (2011)
  • Я такая (2015)
  • Исцеление (2018)
  • Переосмысление (2021)

Лариса Чернікова є однією з найпопулярніших російських співачок. Її пісні відрізняються ліричністю, ніжністю та душевністю. Співачка випустила численні успішні альбоми, отримала багато нагород та продовжує радувати своїх шанувальників новими піснями.

Запитання та відповіді

  1. Яке справжнє прізвище Лариси Чернікової?

    • Шепелєва
  2. Де народилася Лариса Чернікова?

    • Курськ, Російська Федерація
  3. Скільки дітей у Лариси Чернікової?

    • Троє
  4. Яка нагорода "Золотий грамофон" була вручена Ларисі Черніковій?

    • Лауреат за пісню "А ты такой"
  5. Який останній альбом випустила Лариса Чернікова?

    • "Переосмысление" (2021)

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Приєднуйтеся до нашого чату: Телеграм!
У вас є запитання до змісту чи автора статті?
НАПИСАТИ

Залишити коментар

Опубліковано на 22 04 2024. Поданий під Вікі. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете подивитись до кінця і залишити відповідь.

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".