https://reporter.zp.ua

Українська компанія WePlay Studios стала призеркою премії The Webby Awards 2024

Редактор: Михайло Мельник

Ви можете поставити запитання спеціалісту!

webby awards

Команда посіла перше місце The Webby Awards People’s Voice 2024 у категорії AI, Metaverse & Virtual Experiences — Entertainment, Sports & Music за організацію та проведення VTuber Awards, першої у світі церемонії нагородження для віртуальних креаторів. Українська продакшн-компанія здобула перемогу у відкритому голосуванні, обійшовши понад 13 000 заявок із понад 70 країн світу, конкуруючи з Warner Bros. Discovery, BlackBoxTV та Sphere Entertainment.

The Webby Awards є однією з найстаріших та найпрестижніших нагород у сфері цифрових медіа. За версією видання The New York Times, The Webby Awards є найвищим досягненням, «інтернет-Оскаром» для цифрових проєктів.

Цього року продакшн-компанія WePlay Studios стала переможницею The Webby Awards People’s Voice 2024 у категорії AI, Metaverse & Virtual Experiences — Entertainment, Sports & Music за проведення першої церемонії нагородження для VTubing-спільноти (Virtual YouTube) – VTuber Awards. Команда, що складалася з українських фахівців, за допомогою технологій доповненої та віртуальної реальності реалізувала повністю цифровий захід, який у прямому етері переглядали понад 68 000 глядачів.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

Церемонія нагородження переможців The Webby Awards проходила в ніч з 13 на 14 травня 2024 року.

«Цей проєкт ми втілювали у життя протягом шести місяців. Ця нагорода є свідченням того, що за будь-яких умов ми залишаємось відданими нашій справі та прагненню досконалості у всьому, що робимо. 

Це не лише перемога WePlay Studios, а монументальне досягнення всієї української креативної індустрії. Разом ми будемо продовжувати рухатися вперед, досягати більшого та говорити про українську культуру на всіх можливих рівнях», – ділиться Максим Білоногов, генеральний продюсер і chief visionary officer WePlay Studios.

WePlay Studios, раніше відома як WePlay Esports, була заснована в Києві та сьогодні є однією з провідних світових продакшн-компаній у сфері геймінгу. До початку повномасштабного вторгнення компанія проводила міжнародні кіберспортивні турніри та змагання в Україні – такі, як WePlay AniMajor із призовим фондом $500 000 та WePlay! Bukovel Minor із призовим фондом $300 000. Після 24 лютого 2022 року компанія вийшла на міжнародний ринок та працює на американські проєкти командою з українських фахівців.

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Приєднуйтеся до нашого чату: Телеграм!
У вас є запитання до змісту чи автора статті?
НАПИСАТИ

Залишити коментар

Опубліковано на 20 05 2024. Поданий під Інтернет. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете подивитись до кінця і залишити відповідь.

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".