https://reporter.zp.ua

Тейлор Лотнер

Редактор: Михайло Мельник

Ви можете поставити запитання спеціалісту!

Тейлор Лотнер: Життя, Кар'єра та Фільмографія

Біографія

Ранні роки

Тейлор Деніел Лотнер народився 11 лютого 1992 року в Гранд-Рапідс, штат Мічиган, США. Син Деніела Лотнера, бухгалтера-пілота ВПС США, і Дебри Лотнер, домогосподарки. У Тейлора є старша сестра Маккензі. З 6 років займався карате і до 12 років отримав чорний пояс.

Кар'єра в акторстві

Початок

Лотнер розпочав свою акторську кар'єру в 2001 році з невеликої ролі в комедії "Троє в каное". Згодом він з'являвся в телевізійних серіалах "Мій брат – супергерой", "Офіс", "Дівчата Гілмор".

Сага "Сутінки"

Проривом для Лотнера стала роль Джейкоба Блека у вампірській сазі "Сутінки". Він зіграв у всіх п'яти фільмах франшизи (2008-2012), яка принесла йому світову славу. Персонаж Джейкоба, перевертень і один з любовних інтересів головної героїні, отримав велику популярність серед фанатів.

Інші фільми

Після "Сутінків" Лотнер знявся в романтичній комедії "День Святого Валентина" (2010), бойовику "Погоня" (2011) та екранізації роману Роберта Стайна "Гусяча шкіра" (2015).

Фільмографія

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

  • Троє в каное (2001)
  • Мій брат – супергерой (2002)
  • Офіс (2005)
  • Дівчата Гілмор (2005)
  • Сага "Сутінки" (2008-2012)
  • День Святого Валентина (2010)
  • Погоня (2011)
  • Гусяча шкіра (2015)

Особисте життя

Лотнер зустрічався з актрисами Лілі Коллінз, Тейлор Свіфт і Селеною Гомес.

Нагороди та номінації

  • Премія MTV Movie Awards за Кращу чоловічу роль (2009, за "Сутінки")
  • Премія Teen Choice Awards за Найкращого актора екшн-фільму (2011, за "Погоня")
  • Номінація на Премію Сатурн за Кращу роль другого плану (2009, за "Сутінки")

Тейлор Лотнер – американський актор, який здобув популярність завдяки своїй ролі Джейкоба Блека у вампірській сазі "Сутінки". Його кар'єра розпочалася в ранньому віці, і з роками він досяг значних успіхів.

Часті запитання

  • Якою була перша роль Тейлора Лотнера? Троє в каное (2001)
  • У яких інших фільмах, крім "Сутінків", знімався Лотнер? День Святого Валентина, Погоня, Гусяча шкіра
  • Чи є у Лотнера чорний пояс з карате? Так
  • За яку роль Лотнер отримав Премію MTV Movie Awards? Кращу чоловічу роль у "Сутінках"
  • Скільки номінацій на Премію Сатурн отримав Лотнер? Одну, за роль другого плану в "Сутінках"

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Приєднуйтеся до нашого чату: Телеграм!
У вас є запитання до змісту чи автора статті?
НАПИСАТИ

Залишити коментар

Опубліковано на 30 05 2024. Поданий під Вікі. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете подивитись до кінця і залишити відповідь.

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.

Останні новини

Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".