https://reporter.zp.ua

Патрік Демпсі

Редактор: Михайло Мельник

Ви можете поставити запитання спеціалісту!

Патрік Демпсі: Актор і Автогонщик

Раннє життя і кар'єра

Патрік Гейл Демпсі народився 13 січня 1966 року в Льюїстоні, штат Міннесота. З юних років він захоплювався акторством і брав участь у шкільних постановках. У 12 років дебютував у кіно, зігравши невелику роль у фільмі 1978 року "Невинні".

У 1980-х роках Демпсі продовжував зніматися в кіно та телебаченні, отримуючи незначні ролі у фільмах "Мільйони Макса Розенталя" (1988) і "Я одружився з вампіром" (1989). Проривна роль актора прийшла в 1989 році, коли він зіграв головну роль у романтичній комедії "Хлопець з Каліфорнії".

"Анатомія Грей"

У 2005 році Демпсі отримав найбільш відому роль в своїй кар'єрі – роль доктора Дерека Шепарда у медичній драмі "Анатомія Грей". Серіал швидко став мегахітом, а Демпсі став улюбленцем критиків і глядачів. Він грав доктора Шепарда протягом 11 сезонів, залишивши шоу в 2015 році.

Автоспорт

Крім акторської кар'єри, Демпсі є також пристрасним автогонщиком. Він почав брати участь у гонках у 2004 році і досяг значних успіхів. У 2008 році він узяв участь у своїй першій гонці "24 години Ле-Мана", а в 2015 році здобув друге місце в класі LMGTE Am.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

Особисте життя

Демпсі одружений з Джиліан Фінк з 1999 року. У них троє дітей: дочки Таллула і Дарбі та син Салліван.

Нагороди та визнання

Патрік Демпсі був номінований на численні нагороди, включаючи премію "Еммі" та "Золотий глобус". Він отримав премію "Вибір народу" в номінації "Улюблений актор драматичного серіалу" за роль у "Анатомії Грей".

Фільмографія

  • Невинні (1978)
  • Мільйони Макса Розенталя (1988)
  • Я одружився з вампіром (1989)
  • Хлопець з Каліфорнії (1989)
  • Вулкан (1997)
  • Зачарована (2007)
  • Трансформери 3: Темна сторона Місяця (2011)
  • Бригада невдах (2013)

Гонки

  • 24 години Ле-Мана (2008-2015)
  • Серія Rolex Sports Car (2014-2015)

Патрік Демпсі є успішним актором і автогонщиком. Він прославився завдяки ролі доктора Дерека Шепарда в "Анатомії Грей" і досяг значних успіхів у автоспорті. Демпсі є прикладом для багатьох, хто прагне досягти успіху в різних сферах життя.

Часті запитання

  1. Коли і де народився Патрік Демпсі?
  2. Яку видатну роль зіграв Демпсі в "Анатомії Грей"?
  3. Чи брав участь Демпсі в автогонках "24 години Ле-Мана"?
  4. Скільки дітей у Патріка Демпсі?
  5. За яку роль Демпсі був номінований на премію "Золотий глобус"?

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Приєднуйтеся до нашого чату: Телеграм!
У вас є запитання до змісту чи автора статті?
НАПИСАТИ

Залишити коментар

Опубліковано на 25 05 2024. Поданий під Вікі. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете подивитись до кінця і залишити відповідь.

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".