https://reporter.zp.ua

ЯК МОЖНА МАРИНУВАТИ СКУМБРІЮ

Редактор: Михайло Мельник

Ви можете поставити запитання спеціалісту!

Маринована скунбрія – це смачна та популярна страва, яка походить з багатьох країн. Вона має багатий смак та аромат, який перетворить будь-яке звичайне приготування в щось особливе. У цій статті ми розповімо вам про кілька способів маринування скунбрії, що дозволить вам насолодитися цим чудовим деликатесом вдома.

1. Традиційний рецепт маринованої скунбрії

Для цього рецепту вам знадобиться наступні інгредієнти:

  • 1 кг свіжої скунбрії
  • 4 столові ложки солі
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 цибулина (нарізана кільцями)
  • 2 гвоздички
  • 2 гострих кропиви
  • 2 столові ложки оцту
  • Мелена паприка за смаком
  • Оливкова олія (для зберігання)

Почніть з очищення скунбрії від луски та внутрішніх органів. Змішайте сіль та цукор разом і посипте цією сумішшю обидві сторони риби. Залиште на 3 години в холодильнику.

Після того, як скунбрія застигне, зніміть залишки солі та цукру, промийте її під холодною водою та витріть насухо. Застосовуйте гвоздики, кропиву, цибулеві кільця та оцет на рибу, розкладіть її в банку та залийте оливковою олією. Закрийте банку та залиште в холодильнику на декілька годин, щоб скунбрія добре просочилася ароматами.

2. Маринована скунбрія з яблуками та медом

Цей рецепт додасть тільки свіжості та солодкості до скунбрії. Ось що вам знадобиться для його приготування:

  • 1 кг свіжої скунбрії
  • 2 яблука (нарізані тонкими колечками)
  • 3 столові ложки меду
  • Сіль та перець за смаком
  • Сок з половини лимона
  • 2 гілки свіжої м’яти
  • Оливкова олія (для зберігання)

Очистіть скунбрію та посоліть її з обох сторін. Розкладіть яблука та м’яту по дну банки, покладіть рибу на верх. Змішайте мед, лимонний сік, сіль та перець разом і полийте цю суміш на скунбрію. Закрийте банку та поставте в холодильник на кілька годин. В результаті ви отримаєте смачний та ароматний десерт, готовий до подачі.

3. Скунбрія в соусі з лимона та часнику

Цей рецепт дасть вашій маринованій скунбрії кислу ноту та пряний аромат. Ось що вам знадобиться:

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

  • 1 кг свіжої скунбрії
  • 2 лимона (сок та цедра)
  • 4 зубчики часнику (крупно нарізані)
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • Сіль та перець за смаком
  • 2 гострих перці (нарізані кільцями)
  • Петрушка (покрійте рибу для прикраси)

Очистіть скунбрію та посоліть її з обох сторін. Змішайте лимонний сік та цедру, часник, оливкову олію, сіль та перець. Полийте цей соус на рибу, прикрийте кільцями гострого перцю та поставте в холодильник на кілька годин. При подачі прикрасьте скунбрію зеленью петрушки.

4. Екзотична маринада з імбирям та соєвим соусом

Цей рецепт надасть скунбрії смаку східної кухні. Ось що вам знадобиться:

  • 1 кг свіжої скунбрії
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка меду
  • 2 чайні ложки рівного перцю
  • 2 чайні ложки свіжого імбиру (нарізаного тонкими пластинами)
  • Сіль за смаком
  • 1 лайм (сік та цедра)
  • 2 столові ложки рибного соусу

Очистіть скунбрію та маринуйте її на декілька годин в зазначеному соусі з соєвим соусом, медом, перцем, імбиром, сіллю, лаймовим соком та рибним соусом. Залиште в холодильнику на просочення. При подачі можна полити рибу додатковим соусом та прикрасити кількома краплями лаймового соку.

5. Маринована скунбрія з цитрусовою свіжістю

Цей рецепт додасть спеційний запах та смак соняшнику до вашої скунбрії. Ось що вам знадобиться:

  • 1 кг свіжої скунбрії
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки свіжого соку з апельсинів
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 2 столові ложки лимонного цукру
  • Сіль та перець за смаком
  • 2 гострих перці (нарізані кільцями)
  • 2 гілки свіжої м’яти (для прикраси)

Очистіть скунбрію та посоліть її з обох сторін. Змішайте оливкову олію, апельсиновий та лимонний сік, лимонний цукор, сіль та перець. Полийте цю суміш на рибу, прикрийте кільцями гострого перцю та поставте в холодильник на кілька годин. Перед подачею оформіть скунбрію м’ятою.

Стискайте руку, щоб змусити скунбрію показати свої найкращі сторони у вигляді маринованої на вас блюзу з химерно приголомшливым смаком і ароматом. Ви отримаєте дивовижні результати, які задовольнять будь-якого любителя риби. Насолоджуйтесь приготуванням та подачею цих страв!

Запитання, що часто задаються по темі:

  1. Хочете маринувати скумбрію? Ми маємо рецепти!
  2. Яка є тривалість маринування скунбрії?
  3. Які інші інгредієнти можна додавати до маринаду?
  4. Чи можна замінити оливкову олію на інші види олії?
  5. Скільки часу можна зберігати мариновану скунбрію в холодильнику?

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

У вас є запитання до змісту чи автора статті?
НАПИСАТИ

Залишити коментар

Опубліковано на 18 01 2024. Поданий під Відповідь. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете подивитись до кінця і залишити відповідь.

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".