https://reporter.zp.ua

Джефф Фейгі

Редактор: Михайло Мельник

Ви можете поставити запитання спеціалісту!

Біографія

Джеффрі Томас Фейгі (англ. Jeffrey Thomas Fahey; нар. 29 листопада 1952, Оліан, Нью-Йорк, США) — американський актор.

Народився в Оліані, штат Нью-Йорк, виріс у Буффало. Навчався в Університеті Оберлін, де вивчав театр. Після закінчення навчання переїхав до Нью-Йорка, де почав кар'єру актора.

Кар'єра

Ранні ролі

Першу помітну роль Фейгі зіграв у телесеріалі "Погоня за життям" (1975-1978). Згодом з'явився у таких фільмах, як "Генерал" (1980), "Срібне крило" (1981) та "Смертельний вирок" (1986).

Зоряні ролі

Широка популярність прийшла до Фейгі в 1987 році, коли він зіграв головну роль у фільмі "Робокоп". У 1990 році він зіграв у фільмі "Згадуючи всі жертви", а в 1992 році – у фільмі "Швидкість".

Пізні ролі

У наступні роки Фейгі продовжував зніматися як у кіно, так і на телебаченні. Його можна було побачити в таких фільмах, як "Колонія" (2018) та "Джек Рятувальник" (2021). Також він зіграв роль у телесеріалі "Хаваї 5.0" (2014-2017).

Особисте життя

Джефф Фейгі був одружений тричі. У нього троє дітей.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

Фільмографія

  • Генерал (1980)
  • Срібне крило (1981)
  • Смертельний вирок (1986)
  • Робокоп (1987)
  • Згадуючи всі жертви (1990)
  • Швидкість (1992)
  • Громадські роботи (1997)
  • Іншому світі (1999)
  • Наркобарон (2009)
  • Колонія (2018)
  • Джек Рятувальник (2021)

Телесеріали

  • Погоня за життям (1975-1978)
  • Слідчий Вест (1993-1996)
  • Хаваї 5.0 (2014-2017)

Джефф Фейгі – американський актор, який знявся у багатьох популярних фільмах і телесеріалах. Він відомий своїми харизматичними ролями і внеском у кіноіндустрію.

Часті запитання

  • У яких найвідоміших фільмах знімався Джефф Фейгі?
    • Робокоп, Згадуючи всі жертви, Швидкість
  • Яку роль Джефф Фейгі грав у телесеріалі "Хаваї 5.0"?
    • Дена Вільяма "Денні" Вільямса
  • Скільки разів був одружений Джефф Фейгі?
    • Тричі
  • Де народився Джефф Фейгі?
    • Оліан, штат Нью-Йорк
  • Яку освіту отримав Джефф Фейгі?
    • Навчався в Університеті Оберлін, де вивчав театр

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Приєднуйтеся до нашого чату: Телеграм!
У вас є запитання до змісту чи автора статті?
НАПИСАТИ

Залишити коментар

Опубліковано на 19 05 2024. Поданий під Вікі. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете подивитись до кінця і залишити відповідь.

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.

Останні новини

Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".