https://reporter.zp.ua

Це безглузде кохання – довідка

# ,

Ви можете поставити запитання спеціалісту!



««Це безглузде кохання» (англ. Crazy, Stupid, Love) – американська романтична комедія 2011 року.

««Це безглузде кохання» (англ. Crazy, Stupid, Love): Романтична комедія, яка зробить вас сміятися та плакати

Це безглузде кохання ”( англ. Crazy, Stupid, Love) – американська романтична комедія 2011 року, яка підкорила серця глядачів по всьому світу. Режисером фільму став Гленн Фікарра та Джон Рекуа, а в головних ролях знялися Стів Карелл, Джуліанна Мур, Райан Гослінг, Емма Стоун та Джош Гад. Фільм розповідає історію подружньої пари, Кала та Емілі, життя яких перевертається з ніг на голову після того, як вони вирішують розлучитися.

Заплутані стосунки

Кал (Стів Карелл) – типовий сім’янин, який живе у передмісті і щодня ходить на роботу. Він одружений з Емілі (Джуліанна Мур), і у них двоє дітей. Однак їхні стосунки давно втратили свою колишню іскру, і вони вже давно не відчувають себе щасливими разом. Все змінюється, коли Емілі зізнається Калу, що хоче розлучитися.

Новий початок кохання.

Зруйнований звісткою, Кал шукає розради у своєму новому сусідові, Джейкобі (Райан Гослінг). Джейкоб – молодий серцеїд, який знає все про зваблення жінок. Він бере Кала під своє крило і вчить його, як знову стати привабливим для жінок. Кал починає ходити на побачення, але йому важко звикнути до нового способу життя.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

Пошуки справжнього щастя

Тим часом Емілі також намагається почати нове життя. Вона зустрічає Девіда (Кевін Бейкон), адвоката, який допомагає їй з розлученням. Девід – привабливий і успішний чоловік, але Емілі не впевнена, чи готова вона до нових стосунків.

Ціна любові

Фільм «Це безглузде кохання» досліджує різні аспекти любові. Він показує, що любов може бути болісною, але також і дуже солодкою. Фільм також показує, що любов не завжди приходить легко, і що іноді потрібно пройти через багато труднощів, щоб знайти справжнє щастя.

Кінець фільму.

В кінці фільму всі персонажі знаходять своє щастя. Кал та Емілі помиряються і знову одружуються. Джейкоб закохується в Ханну (Емма Стоун), дочку Кала та Емілі, а Девід знаходить нове кохання.

“Це безглузде кохання” – чудова романтична комедія, яка сподобається і чоловікам, і жінкам. Фільм змусить вас сміятися та плакати, і ви неодмінно будете думати про нього ще довго після того, як подивитеся його.

Питання, які часто задаються:

– Чому Кал та Емілі вирішили розлучитися?
– Як Джейкоб допомагає Калу знову стати привабливим для жінок?
– Чому Емілі не впевнена, чи готова вона до нових стосунків?
– Що трапляється в кінці фільму?
– Який головний меседж фільму?

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Приєднуйтеся до нашого чату: Телеграм!
У вас є запитання до змісту чи автора статті?
НАПИСАТИ

Залишити коментар

Опубліковано на 28 12 2023. Поданий під Вікі. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете подивитись до кінця і залишити відповідь.

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".