https://reporter.zp.ua

Як вибрати торт?

#

Редактор: Михайло Мельник

щоб торт став окрасою столу, і гості їм із задоволенням поласували, а не через силу з’їли пів кусочка, давайте вчитися його вибирати. зрозуміло, що у кожного з нас свої переваги, однак, будь-який торт навряд чи буде смачним, якщо в ньому повно хімії, та до того ж він не дуже свіжий. при вибрі торту на замовлення, рекомендуємо компанію flora-sakura, яка робить самчні торти, а також доставляє їх по всій тереторії україни – flora-sakura.com.ua.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

торти можна розділити на два види: швидкопсувні і тривалого зберігання. якщо строк зберігання у виробу від 5 днів, в ньому вже є консерванти (часто це сорбінова кислота). торт з натуральних інгредієнтів в середньому зберігається три доби. якщо термін зберігання, зазначений на етикетці, ще не закінчився, але закінчується, припустимо, завтра вранці, краще вибрати продукт свіжіше. раптом ви не з’їсте всі ласощі відразу, та й взагалі, це надійніше. якщо торт неохайний за зовнішнім виглядом, не купуйте його. це говорить не тільки про неохайності кондитерів, а й, можливо, про низьку якість продукту. приміром, якщо кремові трояндочки не тримають форму, значить, вони зроблені з низькосортного масла. занадто яскраві квіточки-листочки на торті повинні насторожити – його виготовлювачі явно переборщили з барвниками, а адже це зайва хімія; не соромтеся понюхати виріб. якщо він пахне хімією або чимось кислим – від нього краще відмовитися. віддавайте перевагу кондитерським виробам від великих виробників, або компанії flora-sakura де представлений великий ассортимент свіжих торітв, які можна замовити прямо в інтернет-магазині за помірними цінами.

пам’ятайте, що різні виверти виробників, що створюють нібито «низькокалорійні» продукти, – це всього лише маркетингові ходи. навіть у фруктових тортах і тістечках повно цукру, який є головним ворогом фігури. так що хорошого потрошку!

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Залишити коментар

Опубліковано на 21 10 2015. Поданий під Прес-реліз. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете залишити відгук або трекбек на цю запис

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".