https://reporter.zp.ua

Італійська кухня

Редактор: Михайло Мельник

Ви можете поставити запитання спеціалісту!

поряд з дорогими італійськими ресторанами – такими як “дольче амаро”, “хай альбертон” і “повари” – у києві існує і маса невеликих демократичних італійських кафе, наприклад, “монтекки” і “капулетти”. саме в цих неперевершених ресторанах ви зможете замовити собі італійський сніданок додому перейшовши за посиланням http://www.montecchi-capuleti.com/capuleti/italjanskie-zavtraki/. секрет популярності італійської кухні криється в простоті рецептів і її ситності. судіть самі: популярними інгредієнтами тут є всілякі види сирів, оливки, оливкова олія, свинина та макаронні вироби.

ітльянци обожнюють овочі і всілякі прянощі: базилік, часник, розмарин і пепероні. практично в кожне перше блюдо вони додають тертий сир пармезан. він дозріває в підвалах близько двох років, в результаті чого стає сухим і легко кришиться. найвідомішим національним італійським блюдом є паста – макарони з одним з традиційних італійських соусів. пасту подають як першу страву, і без неї стіл вважається порожнім. найпростіший варіант – паста «спагетті по-неапольська», з томатним соусом. більш цікавий – популярна паста «спагетті карбонара» з соусом з бекону, яєць, сиру і білого вина.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

ще одне блюдо, без якого не обходиться італійська трапеза – це піца. піцу римляни привезли з палестини – плоский хліб із сиром і овочами, сьогодні цим рецептом ніхто не обмежується. практично кожен італійський ресторан у києві пропонує свій фірмовий варіант цього національного блюда. різотто і лазіння – ще два поширених італійські страви. різотто готують з рису з різними наповнювачами, а лазіння – це традиційна італійська листкова запіканка з тістом.

італія відома любов’ю до солодкого, вона подарувала світові масу смачних десертів. один з найзнаменитіших: торт тірамісу – вишуканий італійський десерт, що готується на основі сиру маскарпоне. італійці також – відомі цінителі вина. графин з вином є в італії обов’язковим атрибутом обіду і вечері. у той час як до десерту більш доречно еспресо.

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Погана якість статті?
Повідомити

Залишити коментар

Опубліковано на 11 12 2015. Поданий під Культура, Прес-реліз. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете залишити відгук або трекбек на цю запис
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".