https://reporter.zp.ua

Доставка суші цілодобово завдяки суші-роботам

# , , , , , , ,

Редактор: Михайло Мельник

суші, роли та сашимі – традиційна їжа країни висхідного сонця. історія створення японських делікатесів почалася з моменту приготування риби. адже рис для суші спочатку використовували для маринування сирої рибки. після даного процесу його просто викидали, але це допомагало водним хребетним зберігатися ще довше.

трохи пізніше один кухар вирішив заощадити і став приймати «використаний» рис в їжу. кажуть, саме з цих пір і почалася ера сушіманів, коли доставка суші стала не просто бажанням спробувати щось незвичайне, а звичайною необхідністю.

японці люблять прогрес

доставка суши спайс с лососем и огурцом круглосуточно

коли приготування японських делікатесів поставили на потік, намагаючись якомога швидше виконати суші на замовлення, конкуруючи з іншими виробниками, заповзятливий японець мінору ікісіма придумав суші-роботів. це такі автомати, здатні механічним шляхом виробляти суші з риби і морепродуктів. перший агрегат з’явився в далекому 1980 році, коли в москві ще не було навіть першого макдональдса. але в японії таке ноу-хау швидко розійшлося по місцевих барах суші-.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

випуск роботів для приготування японських страв зробив мінору багатим і знаменитим. у його закладі стали збиратися люди, щоб одним оком подивитися на механічне чудо, яке оперативно згортає нури в рулет. всі суші-роботи використовують один і той же рецепт від ікісіма-сан, який він дізнався від іменитих кухарів японії. він його трохи модернізував, що дозволило створити соковитий і насичений смак кожного суші. як кажуть ділки японського общепита, щоб інтернет магазин суші став перспективним, без робота тут не обійтися.

головні особливості та переваги автоматів для суші

1. зниження собівартості приготування однієї одиниці японської їжі;

2. оперативне виробництво суші дозволяє поставити процес на потік;

3. підвищені санітарно-захисні заходи, оскільки контакт з людьми практично відсутній.

використання суші-роботів дозволило поширити японські делікатеси по всій планеті. і саме японія стала першою країною, яка стала виробляти суші з доставкою додому або офіс в залежності від бажання клієнта. і все завдяки роботам, які роблять до 80% всього продукту в цій країні.

за словами вкуснейшего порталу смачного! в україні, існує кілька різновидів роботів з приготування японської їжі, так як їх специфіка залежить від виду суші. розрізняють маки-роботи, роботи-нігірі, онігирі-роботи та інші пристрої, що займаються розрізанням, перемішуванням і упаковкою товару. у нашій країні поки що мало хто використовує суші-роботів, але прогрес завжди йде вперед, так що цілком можливо такі апарати можуть з’явитися і на українських землях.

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Погана якість статті?
Повідомити

Залишити коментар

Опубліковано на 20 08 2015. Поданий під Прес-реліз. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете залишити відгук або трекбек на цю запис

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".