https://reporter.zp.ua

Як вибрати кутовий диван?

Редактор: Михайло Мельник

зручним елементом меблевого інтер’єру є кутовий диван від магазину www.meblium.com.ua. ці меблеві вироби пом’якшують кут приміщення. завдяки їм вдається раціонально використати кутовий простір. з таким диваном не страшні гості, тому що на ньому можна спокійно розмістити несподіваних гостей.

визначаємось з вибором кутового дивану

кутовий диван підійде тільки для просторої кімнати. зазвичай такі дивани багатофункціональні. вони обіграють кути, при цьому можуть мати з боків шафи для білизни, прихований бар, висувний столик, ящики, т.д. кутові дивани можуть встановлюватися не тільки в кімнатах, а також на кухні, разом цим вдається отримати додаткове місце для зберігання кухонного приладдя, а при необхідності – спальне місце.

розмістивши кутовий диван в офісі один навпроти одного, вільно вдається створити місце для мозкових штурмів або переговорів. такий диван, розміщений у дитячій кімнаті стане місцем для сну та ігор.

перше, що потрібно зробити перед вибором цього м’якого виробу – визначитися з кутом та заміряти місце. переставити такі меблі не вийде, тому що для різних кутів випускаються різні кутові дивани.

Є питання? Запитай в чаті зі штучним інтелектом!

слідуючий крок, це форма дивана. вони випускаються в формі букв «г» чи «п», можуть бути трансформери, які приймають зручну для вас форму. популярними вважаються «акордеон», «єврокнижка», «дельфін», «розкладачка». необхідно зауважити, що «розкладачка» не являється міцним варіантом і не підходить для регулярного розкладання.

«єврокнижку» оцінять ті, хто віддає перевагу сидінню напівлежачи. у такому дивані спинка фіксується в декількох положеннях, тому гарантовано можна прийняти зручну позу. конструкцію «дельфін» розкладають двома рухами, а «акордеон» – розтягується мов гармошка.

важливим фактором є внутрішня складова дивана. економніше буде купити модель з каркасом із хвої, але надійніше придбати диван з карскасом із червоного дерева, ясена, бука і дуба. не поступається якісній деревині каркас з дсп або з металу, такі моделі також прослужать вам довго.

міцною повинна бути і обивка. вибір тут великий – матеріали натуральні, текстиль (велюр, жаккард, флок, інше) або шкірозамінник.

пам’ятайте, при виборі кутового дивану всі параметри є головними, тоді м’які меблі прослужать вам довго.

У вас є запитання чи ви хочете поділитися своєю думкою? Тоді запрошуємо написати їх в коментарях!

Залишити коментар

Опубліковано на 19 12 2017. Поданий під Блог. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете залишити відгук або трекбек на цю запис

ХОЧЕТЕ СТАТИ АВТОРОМ?

Запропонуйте свої послуги за цим посиланням.
Контакти :: Редакція
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".