У Запоріжжі набирає популярності модний рух Фудшерінг

Задум організаторів дуже простий: ви ділитеся їжею, яка вам вже не потрібна або зайва з тими, хто її потребує.

“Якщо у вас є зайва їжа, яка залишилася після свята, їжа, яка не подобається вам до смаку або у неї скоро закінчується термін придатності і ви не встигаєте з’їсти, якщо ви зробили дуже багато консервації і вам нікуди все це подіти – не викидайте! краще просто віддайте \ подаруйте \ поділіться нею з тими, хто цього потребує! БЕЗКОШТОВНО “, – пишуть автори групи в соцмережах.

У яких випадках потрібно ділиться їжею і напоями:

– Якщо у вас є зайва їжа;

– Якщо ви купили занадто багато їжі і не можете всю її з’їсти;

– Їжа, яка залишилася у вас після свята і вам нікуди її дівати;

– Ви їдете у відпустку і у вас залишилася їжа;

– Їжа не сподобалася вам до смаку;

– У їжі скоро закінчиться термін придатності;

– Термін придатності їжі скінчився кілька днів тому, але це не позначається на її якості (немає цвілі, запаху);

– Ви сіли на дієту, а вдома залишилося багато продуктів, які тепер вам не можна;

– Ви зробили дуже багато консервації або варення;

Також запорожці можуть ділитися окремими продуктами в упаковках: макаронами, крупами, молочними виробами і вже готовими стравами.

Якою їжею ділитися не варто:

Є й заборонені продукти, серед них: сире м’ясо, риба, морепродукти, оскільки неможливо визначити свіжість по фото.

Організатори руху скликають запорожців приєднатися до групи ВКонтакте, оскільки вважають, що пропонуючи продукти, ми допомагаємо своєму ближньому, а також боремося з перевиробництвом.

Поділитися:
Опубліковано на Apr 14 2016. Поданий під Запоріжжя, Події. Ви можете слідкувати за будь-якими відповідями через RSS 2.0. Ви можете залишити відгук або трекбек на цю запис

Залишити коментар

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Reporter.zp.ua.
Редакція не несе відповідальності за матеріали, розміщені користувачами та які помічені "реклама".
Увійти | Спроектований Gabfire